Live muziek in ’t Perron met de Binnenband

HEEZE – Na het succes van de vorige edities veranderen wij deze avond de foyer van ’t Perron wederom in een bruisend muziekcafé. En dat doen we met de swingende coverband De Binnenband. Want ja, spelen zij binnen dan heten zij de Binnenband, spelen zij buiten dan de Buitenband. Vandaar. De Binnenband is een 7 mans coverband met een vracht aan muzikale ervaring die met hun (herkenbare) covers voor een bijzondere muzikale belevenis zorgt. Met een keuze uit nummers van The Rolling Stones tot Douwe Bob en van Mumford & Sons tot Ray Charles staat de band garant voor een avond volop live muziek. Lekker gevarieerd en dansbaar!!! Door de uitgebreide instrumentale bezetting (gitaar, keyboard, piano, bluesharp, drums, bas en meerstemmige zang) is de sound smaakvol divers en is een optreden nooit saai. De voorstelling is vrijdag 3 maart om 20.00 uur. De entree is. ‘t Perron ligt aan de Schoolstraat 48 te Heeze. Meer info via info@tperron.nl of bel 0031 40 226 42 52.