Voorverkoop Toneel Cranendonck succesvol

CRANENDONCK – Nog anderhalve week en dan is de première van ‘Alle ballen op Bertha’ door Toneel Cranendonck. Afgelopen vrijdag was de voorverkoop in zowel de Reinder als Den Donck en gelukkig wist het publiek ons op beide locaties weer te vinden na die magere toneeljaren. 

Voor zaterdag 18 maart zijn nog enkele  kaarten beschikbaar, voor de overige voorstellingen zijn nog voldoende kaarten beschikbaar. Mail naar voorverkoop@kpj-sos.nl. Wanneer dit niet lukt is het mogelijk om te bellen naar Mieke van Happen, 0031 6 30987122. 

‘Alle ballen op Bertha’ is een vrolijk blijspel waarbij weer ouderwets gelachen kan worden. We nemen U mee naar het eetcafé van Bertha waar het naar frituurvet ruikt en je terug in de tijd duikt qua sfeer en aankleding. Het café wordt gefinancierd door Bertha’s neef die denkt dat het een chic restaurant is. Als hij zijn opwachting maakt schiet de paniek Bertha om het lijf…. binnen 24 uur moet het café omgetoverd worden tot restaurant en daarmee staat de gehele dagelijkse gang van zaken op zijn kop. De stamgasten moeten opeens onmogelijke rollen aannemen en ook Bertha’s onhandige vriend Job struikelt van de ene ramp in de andere. Of dit tot een goed einde loopt? Ga het zien in de Reinder op 11 en 12 maart óf in den Donck op 18 en 19 maart.