Carnaval 2023 in Toeterland was “vet”!

BUDEL-SCHOOT – Carnavalsvereniging De Toeters en hun Hoogheden kunnen terugkijken op een “vet” carnavalsseizoen. De activiteiten waren goed bezocht en top als vanouds, met als hoogtepunt de kwalitatief goede en geweldig mooie optocht door Toeterland. Complimenten voor alle optochtdeelnemers en hun enthousiasme.

Ook de afsluiting en Toeterverbranding, in samenwerking met de Prinsengarde Budel-Schoot op dinsdag, was dit jaar bijzonder. De Toeters willen Jozef en de medewerkers van onze residentie café De Sport, dan ook weer hartelijk danken voor de gastvrijheid en gezelligheid dit seizoen! Ook Beheer en medewerkers van De Reinder, bedankt voor jullie inzet en medewerking.  Verder aan alle medewerkers, artiesten, commissieleden, vrijwilligers, sponsoren en aan iedereen die op welke manier dan ook heeft bijgedragen aan carnaval 2023 in Toeterland, onze dank is enorm groot. De Carnavalsvereniging kijkt al uit naar volgend jaar en hopelijk mag ze dan ook weer op jullie inzet en medewerking rekenen.

De Hoogheden hebben enorm genoten! Nogmaals dank namens Prins Ivo I en Prinses Rian, Adjudanten Patrick en Teun, Jeugdprins Stan, Jeugdprinses Daphne, Jeugdadjudanten Nikki en Myla en Jeugdvorst Aiden!

Alaaf, C.V. De Toeters!

Foto Jos Meusen