Dutch MX Season Opener op 5 maart in Lierop

LIEROP – Na een winter met nauwelijks motorcross-wedstrijden geeft MAC Lierop in samenwerking met Motocrossplanet.nl op zondag 5 maart de definitieve aftrap van het motorcross seizoen voor 2023. Het legendarische circuit “De Herselse Bossen” vormt het decor van de Dutch MX Season Opener met een ijzersterk deelnemersveld.

Deze Warm Up wedstrijd is voor zowel de Grand Prix, EMX en ONK-rijders 85-125-250-500cc een perfecte gelegenheid om nog wat extra wedstrijdritme op te doen voordat hun competitie begint, de Lieropse seizoensopener vindt namelijk plaats een week voor de eerste Grand Prix in Argentinië en twee weken voor de start van de Dutch Masters of Motocross in Harfsen.

In Lierop staan de klasse 85cc, 125cc, 250cc en 500cc achter het starthek. De trainingen starten om 09.00 uur en de wedstrijden rond 11.00 uur. In de aanloop naar de Dutch MX Season Opener vind u via onze website alle informatie over deze wedstrijd. Voor meer informatie over de Dutch MX Season Opener in Lierop kunt u kijken op op de website van MAC Lierop www.maclierop.nl en www.motocrossplanet.nl. Kortom, we zien u graag in Lierop op zondag 5 maart a.s. op circuit “De Herselse Bossen bij de allereerste Dutch MX Season Opener.