Inwoners AZC Budel helpen bij de carnavalsactiviteiten 

BUDEL – Een aantal inwoners van het AZC heeft geholpen bij opruimwerkzaamheden in de feesttent van carnavalsvereniging de Heiknuuters in Budel-Dorplein. De samenwerking is positief verlopen volgens de secretaris van de Heiknuuuters, Nico Smits. 

Bij volgende activiteiten van de carnavalsvereniging wil men eventueel weer gebruik maken van de vrijwilligers van het AZC. De contactpersonen van het AZC Judith Pistorius en Leon Sennsen hebben dit georganiseerd met de carnavalsvereniging. Ook de vrijwilligers van het AZC waren heel positief over hun ervaringen. Het initiatief voor deze activiteiten kwam van het Inwonerscollectief Cranendonck. Het Inwonerscollectief Cranendonck heeft onder andere als doel  de verbinding te leggen tussen bewoners van het AZC en de bewoners van Cranendonck.