Wensboom laat wens uitkomen

MAARHEEZE – De Wensboom in Maarheeze liet onlangs weer een wens in vervulling gaan. Mijnheer Vos wilde graag nog eens een rit maken in een vrachtwagen. In zijn werkzame leven heeft meneer Vos vele duizenden kilometers gereden in allerlei soorten en merken vrachtwagens. Marga van Lierop, werkzaam in het verzorgingstehuis Marishof, hing die wens in de Wensboom in Maarheeze. Dankzij de medewerking van Twan Bierings van het gelijknamige vrachtwagenbedrijf in Maarheeze, werd deze wens op zaterdag 25 februari vervuld. Onder toeziend oog van kinderen en kleinkinderen stapte meneer Vos op eigen kracht in de vrachtauto om vervolgens een mooie tour te maken, waarbij zijn oude woonplaats Gastel natuurlijk ook werd aangedaan. Marga bedankt voor de wens en Twan bedankt voor medewerking.