Luc de Graaf & the Feliciano’s  in Lexke Theatercafé

Op 18 maart presenteert Lexke Theatercafé, In samenwerking met Theater de Borgh de voorstelling “Ondertussen”

Humor en muziek. Dat zijn de ingrediënten in de voorstelling van Luc de Graaf en The Feliciano’s. Luc probeert als cabaretier, tekenaar en schrijver zijn twee jonge kinderen op te voeden, zijn vriendin tevreden te houden en de hond uit te laten.

En dat allemaal tussen de soep en de aardappelen door. Dat levert een licht chaotisch leven op waar hij graag en smakelijk over vertelt.  ’Ondertussen’ is een voorstelling waarbij je kunt genieten van opgewekte humor en fijne muziek die verrijkt is met sfeerrijke soundscapes en prachtige korte verhalen uit Luc’s twee tot nu toe gepubliceerde boeken ‘Ondertussen’ en ‘Lui maar Voldaan’.

Luc de Graaf vormt samen met zijn vriendenband The Feliciano’s, stuk voor stuk ervaren muzikanten, die weten wat een feestje vieren is. En dat is nou net de bedoeling van deze voorstelling: treed binnen in de huiskamer van Luc de Graaf en The Feliciano’s en vier het feestje lekker mee. Reserveer uw tickets via  de website van Theater De Borgh/Lexke Theatercafé. De kosten voor de kaarten bedragen € 15.- per stuk, excl. € 1.- administratiekosten. De voorstelling start om 20.30 uur. De zaal is open om 19.45 uur.