Beauty Concepts, passie voor uw huid!

BUDEL – Als erkende en geregistreerde huidcoach heeft Jolanda Bouwer van salon Beauty Concepts zich gespecialiseerd in in verschillende behandelingen met als doel het verjongen, verbeteren en versterken van uw huid.

Jolanda legt uit: “Ons grootste orgaan is de huid en daar moeten we vanzelfsprekend goed voor zorgen. Iedere huid is uniek. Daarom starten we altijd met een intakegesprek waarin we de conditie van de huid analyseren en bekijken welke behandeling het beste resultaat gaat geven.”

Jolanda biedt daarom verschillende behandelingen aan. Zo is er de Nano Collageen behandeling. Door collageen draadjes aan te brengen op de huid worden rimpels en oneffenheden in de huid aangepakt zonder het gebruik van naalden. Na de behandeling is er direct zichtbaar resultaat. 

Recent heeft Jolanda twee award winning crèmes toegevoegd aan haar assortiment uit de alom geprezen nieuwste Zuid-Koreaanse nanotechnologie op het gebied van huidverbetering. Deze sluiten perfect aan op de collageen behandelingen van Jolanda.

Er is een speciale crème voor gezicht en een voor de nek en het lichaam. De resultaten zijn spectaculair.

Wie liever de focus legt op de stevigheid van de huid in combinatie met minder kraaienpootjes en rimpels, kan kiezen voor de Hannah-bindweefselmassage. Deze massage stimuleert de doorbloeding met een stevigere huid tot gevolg.

Microneedling heeft dankzij de komst van de Dermapen 4 TM een flinke vlucht genomen. Door gebruik te maken van de Dermapen wordt de productie van collageen en elastine in de huid gestimuleerd. Moeilijk te bereiken plaatsen zoals rond de ogen, hals en lippen zijn prima te behandelen en ook grotere gebieden zoals het decolleté, hals, buik en benen zijn perfect mogelijk. Voor wie te maken heeft met striae is dit zeker een aan te raden behandeling.

Beauty Concepts biedt ook acnetherapie aan, de behandeling van puistjes op de huid. Zowel jong als oud kan hiermee te maken hebben. Samen met Jolanda wordt een stappenplan op maat uitgewerkt om zo de acne aan te pakken en onder controle te houden.

Wie last heeft van huidverkleuringen of oneffenheden kan kiezen voor de medische camouflagetherapie. Zowel de acne- als camouflagetherapie worden erkend door verzekeraars, waardoor ze in veel gevallen volledig of gedeeltelijk worden terugbetaald.

Beauty Concepts  is sinds 1 januari ook officieel geregistreerd in het Skin Register wat een voorwaarde is voor klanten om behandelingen  vergoed te krijgen. Aan deze registratie zijn strenge voorwaarden verbonden wat betreft bijscholing en kwaliteit, maar daar hield Jolanda zich altijd al mee bezig.

Jolanda heeft zich daarnaast gespecialiseerd in enkele cosmetische behandelingen zoals het aanbrengen van permanente make-up. Bovendien is er een fijne samenwerking met dr. Babak voor de botox- en fillerbehandelingen, dus ook hiervoor zijn klanten bij Beauty Concepts aan het juiste adres. Sinds enige tijd heeft Beauty Concepts ook het aanbrengen van powderbrows kunnen aanvullen aan haar toch al ruime aanbod.

“Summer bodies are made in winter” 

Is uw huid klaar voor de zomer? Een goede peeling zorgt ervoor dat de huid meer vocht vasthoudt en de zorgt voor de aanmaak van elastine en collageen. Zo blijft de huid beter gehydrateerd tijdens de zomer.

Een andere specialisatie van Jolanda van Beauty Concepts is de cryotherapie. Deze therapie is gebaseerd op vetverbranding. Het is pijnloos, snel en het zorgt voor plaatselijk vetverlies.

Jolanda vertrouwt steevast op de producten van Hanah en Juliette Armand. Deze merken zijn speciaal ontwikkeld voor het herstel van de huid, om de huid opnieuw in topconditie te brengen.

Meer weten over de behandelingen of maakt u graag een afspraak?

Dat kan via beautyconcepts@kpnmail.nl of bel naar 0031 6 23882868

Neem zeker ook eens een kijkje op www.jolandas-beauty-concepts.nl