Beste Brabantse marketeer van 2022

BUDEL-DORPLEIN – Stijn Madou uit Budel-Dorplein is genomineerd voor Beste Brabantse marketeer van 2022. Zonder dat hij ervan op de hoogte was is hij door andere mensen uit het vak voorgedragen voor deze titel. Vanuit de 80 genomineerden is hij slechts met enkele anderen door de eerste selectie geraakt. Dit in de categorie ‘aanstormend talent’. 

Stijn is 25 jaar en is geboren en getogen in Budel-Dorplein. Zijn kantoor bevindt zich in Budel waar hij sinds 2 jaar fulltime werkt. In 2019 is hij Madou Commerce gestart nadat hij besloten had dat hij zijn HBO niet wilde afronden. WildcameraXL, is een van de webshops waar Stijn 7 dagen per week fanatiek aan werkt. “Zowel B2C, dus directe verkoop via de webshop aan klanten, als B2B aan bedrijven. Inmiddels zijn we actief in Nederland, België, Duitsland, Italië, Amerika en Canada. Ons doel is om in 2024 succesvol in totaal in 16 geselecteerde landen actief te zijn,” aldus Stijn. 

Stijn vervolgt: “Toen ik mezelf afvroeg waarvoor ik wilde staan tijdens deze ‘wedstrijd’, was het al snel duidelijk dat ik meedoe in de naam van iedereen aan het starten is met ondernemen (of daar over nadenkt). Mij persoonlijk heeft het veel vrijheid en geluk gebracht, en ik wil dan ook iedereen stimuleren die twijfelt om de stap te zetten. Gun je mij de kans om mezelf tegenover de vakjury te gaan verdedigen en de strijd aan te gaan met de laatste 3 personen uit deze ‘wedstrijd’? Scan dan de QR-Code hieronder of surf naar 

tinyurl.com/stemstijnmadou en stem op Stijn!! Alvast enorm bedankt!