Kompassen voor Hamont-Achelse kinderen en jongeren

HAMONT-ACHEL – Ze zijn er weer: de kompassen voor vrijetijdsbeleving! Begin maart zit er voor alle Hamont-Achelse kinderen en jongeren van 3 tot en met 18 jaar een leuk presentje in de brievenbus. De stad verdeelt namelijk weer meer dan 2.000 kompassen. Het kompasboekje bestaat uit 15 bonnen met een waarde van 1 euro per bon. Deze waardebonnen kunnen gebruikt worden als zakgeld voor een hele resem toffe activiteiten. 

Met deze kompassen wil de stad kinderen en jongeren nog meer aanzetten om zich te werpen in het rijke vrijetijdsleven in Hamont-Achel. De kompassen kan je besteden aan: 

  • jeugd-, sport-, en cultuuractiviteiten georganiseerd door het UiTpunt; 
  • activiteiten van speelpleinwerkingen; 
  • filmvoorstellingen in het kader van cinemaatjes; 
  • en lidgeld voor jeugd-, sport-, en cultuurverenigingen.

De bonnen kan je tegelijkertijd of verdeeld over verschillende activiteiten indienen.

De kompassen – gekregen in 2023 – kan je tot en met 30 september 2024 besteden. Let wel: de bonnen kan je niet omruilen, je kan er geen consumptie mee komen en indien je betaalt met een kompas, heb je geen recht op wisselgeld. De kompassen van 2022 kan je nog tot 30 september 2023 inleveren.  Wie zijn kompassen wil inwisselen bij een vereniging of sport die niet in Hamont-Achel aangeboden wordt, neemt best contact op met het UiTpunt.

Meer weten over de Kompas? Neem een kijkje op www.hamont-achel.be/kompas.