Samen uit de Zorg

EINDHOVEN – Mantelzorgers die langdurig zorgen, zeker als dit voor iemand in het eigen huishouden is, vinden het vaak lastig om ontspanning te vinden en los te komen van de zorgsituatie. Vaak is het niet prettig om degene die je verzorgt alleen te laten. En regelen dat er iemand in huis komt zodat de mantelzorger even weg kan is ook niet altijd even makkelijk. Bij ‘Samen even uit de zorg’ kunnen mantelzorgers samen met degene die zij zorg geven ontspannen in een andere omgeving. Driemaal per maand organiseert het steunpunt deze laagdrempelige bijeenkomsten. De eerstvolgende activiteit is 09 maart 2023. In wijkcentrum Heidehonk staat creativiteit op de agenda. Elke tweede donderdag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur is ‘Samen even uit de zorg’ in Wijkcentrum Heidehonk. Noordzeelaan 35 in Eindhoven.  Graag van te voren aanmelden bij Steunpunt Mantelzorg Verlicht. Dit kan via info@mantelzorgverlicht.nl of tel. 088 0031288.