Kees van Amstel opent tweede seizoenshelft AK de Smeltkroes

MAARHEEZE – Nu De Smeltkroes na de carnavalsactiviteiten weer beschikbaar is voor theatervoorstellingen, opent AK de Smeltkroes op zaterdag 11 maart een drukke tweede seizoenshelft met de cabaretvoorstelling “Vluchtweg altijd vrijhouden” van Kees van Amstel. Na diens voorstelling volgen nog vijf andere cabaret- en muziekvoorstellingen in de maanden maart tot en met mei, met de voorstelling van Jochem Myjer als absoluut (en uitverkocht) hoogtepunt, maar met diverse andere ‘pareltjes’ waar nog kaarten voor verkrijgbaar zijn!

In ”Vluchtweg altijd vrijhouden” stelt Kees van Amstel de vraag: waarom vluchten we toch zo graag? Voor verantwoordelijkheden, voor stress en voor elkaar? Van Amstel is bekend als vaste comedian bij Comedytrain, als schrijver van en acteur in het satirische tv-programma “Klikbeet” en als één van de Druktemakers, een columnistengezelschap bij De Nieuws BV op Radio 1. Hij vlucht óók graag – maar dan voor z’n plezier. Hij houdt z’n vluchtweg altijd vrij, of zoals hij het noemt: reizen. Reizen naar gewone en ongewone werelden. Thuis, in z’n hoofd, in ’t onderwijs, maar eigenlijk is de hele wereld nu wel een keer aan de beurt. In Kees van Amstel’s vierde solovoorstelling onder regie van Lebbis (Hans Sibbel) ga je weer iets meemaken. En lachen. Veel lachen!

Kaarten voor deze voorstelling én alle andere voorstellingen zijn nog verkrijgbaar via de site van AK de Smeltkroes (www.akdesmeltkroes.nl); deze worden vervolgens op naam voor je klaargelegd bij de kassa, die op de dag van de voorstelling vanaf 19:30 u geopend is. Het is ook mogelijk om hier voorafgaand aan de voorstelling je kaart(en) te kopen.