‘Klein Gelukjes’ in de bib

HAMONT-ACHEL – Dit jaar staat de Jeugdboekenmaand in het thema van 𝘨𝘦𝘭𝘶𝘬. Het gaat over hobby’s, vrienden, familie, dingen waar je gelukkig van wordt. Maar ook over dagen dat je minder blij, bang of eenzaam bent. Kruip jij graag helemaal in een boek of zoek je troost of plezier in verhalen? Alles kan!

In maart komt niet alleen de natuur weer tot leven, ook de bib barst uit haar voegen! Van 1 tot en met 31 maart is het Jeugdboekenmaand: het langste en plezierigste bibfeestje van het jaar. Er is deze maand vanalles te doen.  Zo kan je een geluksbrengertje achterlaten. Maak eens iemand anders blij en schrijf, teken of knutsel een leuke wens! Stop dit ‘Klein Gelukje’ in de ‘Kleingeluksjesmand’ in de bib van Hamont of Achel. Als je dat doet krijg je zelf ook een ‘Klein Gelukje’ met verrassing cadeau. Je kan ook 1000 kraanvogels knutselen voor de bib.  Vraag je origamiblad of kleurplaat aan de balie van de bib en breng achteraf je kunstwerkje terug binnen! Vouw of kleur je geluk(kig)! 

Daarnaast is er op 18 maart om 14.00 uur de Familievoorstelling ‘Ella en de mieren’. Maar er is nog meer te doen! Meer info op www.hamont-achel.bibliotheek.be Tot in de bib!