Leuke dag uit dankzij de Wensboom

MAARHEEZE – De Wensboom in Maarheeze heeft weer een wens in vervulling laten gaan. Het verzorgend personeel van Marishof had een wens in de boom gehangen voor een inwoners van de PG, de heer Wessel, een voormalige Philips werknemer. Hij wilde graag naar het Philips museum. Deze wens werd donderdag de 16e ingewilligd.

Omdat meneer Wessel rolstoelgebonden is, werd hij opgehaald met een Zonnebloemauto. Zijn dochter vergezelde hem. Meneer (Jan) Wessel was in zijn werkzame leven een chemicus die vooral in Natlab gewerkt heeft aan de ontwikkeling van fotosynthese. Het museum bood een kijkje in het verleden, maar ook in de toekomst. Vooral het “natlab” gedeelte had zijn belangstelling. Het was voor meneer een leuke dag uit en we danken het personeel voor het bekendmaken van deze wens.