Lokale sprekers bij Bibliocenter: adjunct officier van justitie Mandy Waegemans

WEERT – Bibliocenter biedt een podium aan lokale sprekers om hun expertise en kennis te delen. De bibliotheek is meer dan alleen boeken. Het is ook een plek waar je elkaar kunt ontmoeten, waar je wordt geïnspireerd en waar kennis wordt gedeeld. Op 14 maart 2023 om 20.00 uur is adjunct officier van justitie Mandy Waegemans te gast bij Bibliocenter Weert. Aanmelden voor deze avond kan via www.bibliocenter.nl/activiteiten.

In deze bijeenkomst wordt er meer verteld over het werk van een adjunct officier van justitie en hoe je dit beroep kunt uitoefenen. Daarnaast wordt het Openbaar Ministerie als organisatie besproken en hoe er wordt samengewerkt met ketenpartners. We krijgen een inkijkje in de werkweek van een officier van justitie en er komen diverse dilemma’s aan de orde en worden casussen voorgelegd.

Mandy Waegemans is geboren en getogen in Weert. Zij is werkzaam als adjunct officier van justitie bij het Openbaar Ministerie in Limburg.

De volgende lokale spreker bij Bibliocenter Weert is op 12 april 2023, dan is Hoogleraar duurzaam bedrijfsleven Nancy Bocken te gast. Wil je verzekerd zijn van een plek? Meld je alvast aan via de website van Bibliocenter.