’Zo vader zo zoon’’ in Valkenswaard 

VALKENSWAARD – Jon van Eerd zal in ‘Zo vader zo zoon’ voor de allerlaatste keer in de huid van Harrie Vermeulen kruipen. Op dinsdag 21 maart kun je in Theater De Hofnar nog van hem genieten. Na jarenlang Harrie Vermeulen gespeeld te hebben heeft Jon van Eerd zijn welverdiende Komedie Award ontvangen na de première van ‘zo vader zo zoon’. Hij zal voor de laatste keer in de huid van Harrie kruipen en de voorstelling nog eenmaal tonen aan het publiek. Jon van Eerd laat zich van zijn meest grappige kant zien, met aan zijn zijde onder andere Joey Schalker, Nandi van Beurden en Arie Cupé.

Zo vader zo zoon
Harrie Vermeulen woont bij zijn succesvolle zoon in huis. Maar, hoe slim en geslaagd zoonlief ook is in het zakenleven, zo naïef is hij dat privé. Zijn arrogante en zelfingenomen secretaresse is vastberaden junior aan de haak te slaan en daar kan ze de kritische ogen van vader Harrie niet bij gebruiken. Ze haat Harrie en doet er dan ook alles aan om hem het huis uit te krijgen.

Info & kaarten 
Voor meer informatie of voor het bestellen van kaarten kun je een kijkje nemen op www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is geopend op ma, di en do van 13.00 u – 17.00 u (040-2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.

Foto Lesley Pols