ONK Arnhem

BUDEL – Zondag 26 februari waren er de Open Nederlandse Kampioenschappen in Arnhem. Vanuit Karateschool Yin Yang waren we er met een leuke groep aanwezig.

Shihan Gerard van Kessel trad als eerste op als hoofdscheidsrechter van de kata wedstrijden. Daarna was onze jeugd aan de beurt, gecoacht door de Shihan en Senpai Anja. De twee jeugdleden zaten samen in dezelfde poule, 14-15 jaar, -55kg. Een grote poule waarin ze verschillende partijen moesten vechten, alleen bij winst kon je verder naar de volgende ronde. De jongens kwamen net te kort tegen de regerend Nederlands Kampioen. Daarmee werd Nadir 3e en Yassir 2e. Dit is een hele goede prestatie en voorbereiding voor het WK later dit jaar in Nederland. Senpai Elion, gecoacht door Senpai Pascal deed mee met de oldboys 35+, opengewicht. Daar heeft hij een paar mooie partijen gemaakt en is daarmee 3e geworden. Vanuit de jeugd selectie team waren Yves, Jayden, Hizar en Nizar komen kijken naar de wedstrijden.  Deze dag werden er door onze vaste vrijwilliger Freek foto’s gemaakt, deze kunt u terug kijken op onze Facebook pagina of op onze website: www.facebook.com/Yinyangkyokushin of www.kyokusyinyang.nl

Al met al een geslaagde dag voor karateschool Yin Yang.”