Play Football blijft tot 2029 kledingsponsor sv Budel

BUDEL – sv Budel heeft het contract met kledingsponsor Play Football opengebroken en met zes seizoenen verlengd. Dat betekent dat sv Budel tot medio 2019 blijft spelen in de shirts van Hummel en deze shirts geleverd worden door Play Football uit Leende. Play Football, voorheen Verest Sport, is al sinds 2012 kledingsponsor bij sv Budel en de sponsorcommissie is erg tevreden over de huidige samenwerking. Naast kledingsponsor blijft Play Football ook gedurende deze zes seizoenen teamsponsor van het vrouwenteam van sv Budel. sv Budel VR1 zal voor het seizoen 2023-2024 worden voorzien van nieuwe tenues en trainingspakken. Tijdens het diner van de Business Club werd het nieuwe contract ondertekend en namens het bestuur van sv Budel danken we Bram van der Linden van Play Football voor de fijne samenwerking die nog jaren wordt voortgezet.

Onderschrift foto: Bram van der Linden (Play Football) en Rob Bergmans (voorzitter sv Budel) na het ondertekenen van het sponsorcontract