Tonpraattalenten klaar voor tweede editie Carnavals Cup Cranendonck

CRANENDONCK – Na de succesvolle eerste editie in 2022 krijgt de jeugdtonpraatwedstrijd Carnavals Cup Cranendonck (CCC) zondag een vervolg. Acht tonpraattalentjes van acht Cranendonckse basisscholen brengen dan in de theaterzaal van multifunctioneel centrum De Borgh hun kletspraat voor het voetlicht. De acht deelnemers zijn: Aislynn Slaats (OBS Cranendonck), Fabian Richters (De Stapsteen), Kevin van der Heijden (De Schatkist), Fem van Gennip (St. Joan), Lisa Kennis (OBS ’t Lange), Daphne van Kuijk (De Wereldwijzer), Thijs Vlassak (De Boogurt) en Tim Bartmann (OBS De Triolier). Afgelopen maandag gaven zij alvast een voorproefje van hun zevertalent tijdens een drukbezochte repetitieavond in Muziekhuis Maarheeze. Het tonpraatkampioenschap begint zondag om 14.00 uur. Kaarten kosten 5 euro. Voor meer info zie: theaterdeborgh.nl.

Foto Jos Meusen