Belgische Handbal Bekerfinale Sporting Pelt-Achilles Bocholt

PELT – Op zaterdag 1 april om 16.00 uur speelt Sporting Pelt de finale van de Beker van België tegen Handbal Sezoens Achilles Bocholt. De Peltse mannen kunnen voor de 10e keer de beker naar Pelt brengen. Zin om dit fantastische spektakel vanop de eerste rij te beleven? Schrijf je dan in en doe mee aan de sfeeractie “één ding is zeker!”.

Op deze bijzondere dag zal er samen met de partners van de handbalclub een fandorp worden geopend in thuishaven Sportcafé De Dommel. De deuren gaan open vanaf 11.00 uur waar DJ Simon het publiek klaarstoomt voor de wedstrijd. Uiteraard met een natje en een droogje.

Tussen 12.00 en 13.00 uur is het Happy Hour. Supporters krijgen dan 2 drankjes voor de prijs van 1! In Sportcafé De Dommel kan je die dag enkel betalen met drankbonnen. (Deze blijven geldig en kan je op latere momenten ook nog gebruiken.) Om 14.00 uur sluit het fandorp de deuren om in buscolonne naar Hasselt te vertrekken!

Om 14.10 uur vertrekken de bussen onder de motto’s: “Laat de auto staan als je drinkt!” & “Bob en trots erop!”.
Programma
11u00 Opening fandorp in Sportcafé De Dommel
12u00 Happy Hour (tot 13u00)
13u00 Uitzwaai spelers
13u15 Het Foute uur met DJ Simon
14u00 Fandorp sluit haar deuren
14u10 Vertrek bussen naar Hasselt
15u00 Toegang tot Sfeervak Sporting Pelt en uitdelen supportersverrassing
16u00 Wedstrijd Sporting Pelt – Sezoens Achilles Bocholt
Bus vertrekt weer huiswaarts ongeveer 1 uur na het einde van de wedstrijd. (Afhankelijk van het resultaat) Afterparty in Sportcafé De Dommel
Inschrijven via abo@sporting-pelt.be of via het bestelformulier: 
www.tinyurl.com/ikganaarfinale