Hardwerkend FC Cranendonck speelt thuis gelijk tegen SVSH

CRANENDONCK – In een leuke wedstrijd behaalt FC Cranendonck een punt tegen een beter SVSH. Een hardwerkend FC Cranendonck heeft SVSH een puntje af kunnen snoepen. Vanuit een stabiele verdediging kon FC Cranendonck  regelmatig met snelle uitvallen enkele kansjes creëren, zonder daarin succesvol te zijn. Maar ook SVSH liet zich niet onbetuigd. De kansen die SVSH kreeg werden telkens door uitblinkende doelman Rik Feijen ongedaan gemaakt. Met enkele katachtige reddingen kon Rik tot aan de rust de 0 vasthouden. Na de pauze zagen we eenzelfde spelbeeld. SVSH was de bovenliggende partij en had heel veel geluk bij hun doelpunt. Een corner kwam ongelukkig op het hoofd van een FC Cranendonck verdediger, waarna de bal pardoes in het doel vloog, 0-1. Ook hierna kreeg SVSH enkele goede kansen, maar uitblinker Rik Feijen liet geen steek meer vallen. Of het nu een schot was , of een 1 tegen 1 situatie, telkens was Rik de situatie de baas. Na 75 minuten zagen we een prachtige FC Cranendonck aanval. Een bal vanaf links werd strak voorgegeven, maar werd door iedereen gemist. Guus Versteijnen kon de bal op rechts nog net binnen het speelveld houden en gaf een paasje breed op aanvoerder Driek vd Vorst. Vanuit een vrije positie vanaf 20 meter liet Driek een kanonskogel af die voor de SVSH doelman onhoudbaar was. Het leek erop dat deze bal een snelheid bereikte van meer dan 170km/uur. FC Cranendonck kwam hiermee op een 1-1 gelijke stand. Hierna probeerde SVSH de wedstrijd nog te beslissen, maar de FC Cranendonck verdediging gaf geen krimp. Een mooi gelijkspel was zodoende het resultaat.   

Foto Pupillen van de week Maud Baten en Lieve Huijers met FC Cranendonck 1 na het verdienstelijke gelijkspel tegen SVSH uit Someren-Heide

Foto’s gemaakt door Jan Huijers