‘Play In’ 65 Accordeonspelers in De Wielerbaan

BUDEL – Madelon van Sint Annaland en Trix Reintjens hebben het weer voor elkaar gekregen. Zij gaan zondag 12 maart met het grootste accordeonorkest van Noord-Brabant weer een hele dag oefenen in de Wielerbaan te Budel. Het is alweer de 11e keer dat deze ‘Play In’ plaatsvindt.

Het orkest bestaat dit jaar uit maar liefst 65 accordeonspelers, die allemaal hun muziek vijf weken van tevoren thuisgestuurd hebben gekregen, om te oefenen. Het gaat om maar liefst zeven muziekstukken die moeten worden ingestudeerd. Op zondag 12 maart gaan alle accordeonisten onder professionele leiding van Madelon en Trix ( en natuurlijk in goede verzorging van de Wielerbaan) samen een gehele dag repeteren. Aan het eind van deze dag gaat om 18.00 uur dit grote orkest hun programma wat zij hebben ingestudeerd laten horen in de vorm van een klein concert aan publiek.  Alle mensen die het leuk vinden om te komen luisteren naar dit concert, zijn van harte welkom. Het concert begint om 18.00 uur in De Wielerbaan aan de Maarheezerweg 9 te Budel. De entree is gratis. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA