Verkoop schilderijen en tekeningen Adriaan Janssen

PELT – Onlangs verhuisde kunstschilder Adriaan Janssen met zijn vrouw naar een assistentie-woning. Door de jaren heen heeft hij een aantal schilderijen en pentekeningen gemaakt die allemaal bij hem thuis in zijn atelier staan. Door de verhuis heeft hij bekend gemaakt om alle werken te verkopen en de opbrengst te schenken aan de leefgroepen van St. Oda die hiermee materiaal kunnen kopen die de gasten kunnen gebruiken en waarvoor niet altijd budget is.

Adriaan Janssen is een landschapschilder, menig boerderijtje, kerk of heidelandschap in het noorden van Limburg heeft hij geschilderd maar ook zijn stillevens mogen gezien worden. Door de jaren heen heeft hij verschillende tentoonstellingen gedaan met telkens lovende kritieken. Enkele jaren geleden hingen zijn schilderijen nog in WZC Immaculata en St Jozef in Pelt. 

Op zondag 26 maart van 10 tot 18 uur, op zaterdag 1 april van 14 tot 18 uur en zondag 2 april van 10 tot 18 uur zullen zijn schilderijen opgehangen worden in de eetzaal van TIO in Pelt en kan iedereen voor een zacht prijsje en ten voordele van de leefgroepen van St Oda een van zijn werken kunnen kopen. Hij staat erop dat de opbrengst rechtstreeks naar de gasten van Sint Oda gaat. Op sommige momenten zal Adriaan (92 jaar) zelf ook aanwezig zijn. Een mooie hulde aan zijn levenswerk en aan het nobele doel van de verkoop.

Iedereen is natuurlijk van harte welkom tijdens de verkoopmomenten.