vv Maarheeze tegen sv Budel eindigde in 0-0

MAARHEEZE – In een povere derby tegen vv Maarheeze heeft sv Budel geen potten kunnen breken.  Bij sv Budel ontbrak rechterspits Jasper Beerten waardoor er een basisplaats was voor Bas Bergmans. Het eerste kwartier zette Maarheeze hoog druk, waardoor Budel veelal de lange bal hanteerde. In de 16e minuut is er een grote kans voor vv Maarheeze, maar doelman Luuk Smolenaers brengt met twee prachtige reflexen redding. Na een half uur komt bij Budel Stef v.d. Kruijs in de ploeg voor de geblesseerde Stan van Leeuwen. In de 32e minuut was er het eerste kansje voor Budel, maar het schot van Sem Janssen ging naast. Het niveau van de wedstrijd zakte steeds verder weg en beide teams gingen rusten met een 0-0 stand op het scorebord. 

sv Budel begon met dezelfde spelers aan de 2e helft. Maarheeze zakte wat verder in, maar Budel creëerde verder ook niets. sv Budel brengt met Wilgard Vos en Thomas te Raay twee verse aanvallers. In de 62e minuut is er een korte combinatie van Budel in de 16 van de tegenstander, maar Jelle Martens kan de bal net niet goed meenemen en in de rebound schoot Sepp Aendekerk over. Hierna vielen er aan beide kanten nog twee gele kaarten. In blessuretijd was er nog een grote kans voor Maarheeze, maar keeper Luuk redt met zijn voet. Een derby helaas zonder veel hoogtepunten.