Amy Winehouse Tribute Band

REGIO – BackToAmy, zo heet de Noord-Limburgse Amy Winehouse Tribute Band, zal na enige tijd weer een keertje in de buurt optreden. Op zaterdag 6 mei om 20.15 u. staan ze op het podium van cultuurhuis ‘De Zeepziederij’ in Bree. Zij brengen er hun nieuwe show ‘The Live Experience’ met een eerbetoon aan deze iconische zangeres die normaal dit jaar 40 zou zijn geworden. Op het hoogtepunt van haar carrière gaf ze schitterende concerten met een mix van allerlei stijlen waaronder jazz, soul, R&B en ska. BackToAmy brengt een uitstekende remake van Amy’s muziek zoals zij die zelf live bracht. De vocale kracht om Amy Winehouse te coveren is de Hamontse zangeres Andréa Wielockx die zowel qua stem als présence het origineel zo dicht mogelijk benadert. Met een stevige driemans blazerssectie, twee backing vocals en verder compleet dezelfde bandsamenstelling als de oorspronkelijke begeleidingsband van Amy vormt het concert een unieke beleving. Het is ook dé kans om deze band hier in de buurt aan het werk te zien. Kaarten in VVK kosten € 12,00. Het is aan te raden te reserveren op  www.zeepziederij.be/tickets of +321189848565.