Jaarvergadering WTC ‘Allemaal op de fiets’

ST. HUIBRECHTS-LILLE – Afgelopen zondag vond de jaarvergadering van WTC ‘Allemaal op de fiets’ St. Huibrechts-Lille plaats. Tijdens de bijeenkomst werd de nodige info gegeven om het 48ste fietsseizoen aan te vatten. De vele aanwezigen kwamen alles te weten over de zondagsritten, de jaarlijkse 4-daagse uitstap, de 32e Carwash club-fietstochten en nog veel meer. En dat allemaal bij koffie en gebak. Na varia en de rondvraag werd er afspraak gemaakt voor de 1e rit van de A-en B-groep wielertoeristen en de Elektrische groep. Zondag 12 maart om 9 uur op het Dorpsplein staan ze weer te popelen om te starten. Zin om enkele tochtjes mee te fietsen? Kom gewoon eens langs om te zien of het iets voor jou is. Het kan met de koersfiets of met de elektrische fiets. Voor meer info zie www.wtcallemaalopdefiets.be      

OLYMPUS DIGITAL CAMERA