90 jaar bestaan Actieve Vrouwen Cranendonck

CRANENDONCK – Dinsdag 14 maart vieren de Actieve Vrouwen Cranendonck het 90-jarig bestaan. De leden gaan er een gezellige avond van maken met hapjes en drankjes. Op het programm staan onder meer huldigingen van leden en met het muzikale duo De Lollypops uit Someren. De aanvang van de avond is om 18.30 uur in De Borgh in Budel.

De Actieve Vrouwen gaan ook een busreis maken op donderdag 1 juni samen met v.v. Nu Heeze en v.v. Nu Sterksel. De reis gaat naar Merksplas in België naar een gevangenismuseum. Daar wordt een rondleiding gegeven door een gids. Na afloop krijgen de bezoekers een Klosjaar Kramiekske, dit bestaat uit een lekkere boterham van Vagebondjesbrood met een landlopers-speculaas en een boevenchocolaatje met een kop koffie. Vervolgens gaat de groep via een mooie, toeristische route naar Hilvarenbeek naar het kermismuseum “Soet en Vermaeck”. Hier kan men genieten van echte kermisattracties en van onder meer een Brusselse wafel met slagroom en een hapjesbuffet. Na dit bezoek gaat het richting Casteren voor het 3-gangen diner bij de Kruidenlucht. Consumptie voor eigen rekening. De kosten voor deze reis zijn € 86,00. Aanmelden kan bij Ria Vermeulen van de Actieve Vrouwen Cranendonck. Tel. 0031 6 2548 7194.