Nieuw in Budel: ‘Goed voor Jou Beweegstudio’ 

BUDEL – Hein Claassen is voor vele mensen uit Cranendonck een bekend gezicht. Hij is geboren in Budel-Dorplein, actief bij Rood-Wit ’67 en de afgelopen 14 jaar actief medewerker bij een sportschool en als personal trainer. Al enige jaren was het idee aan het rijpen om zelf iets kleinschaligs te beginnen met meer aandacht voor de klant. Omdat Corona lang roet in het eten gooide, kon dat plan pas recent uitgewerkt worden. Het voordeel hiervan was wel dat zich de afgelopen tijd een geweldige locatie aandiende midden in het centrum van Budel. Deze locatie is bij de meeste mensen uit Budel bekend van ‘Het Witte Huis’ of de modezaak ‘Di Trento’. Na enige verbouwingswerken kon de grote opening afgelopen zaterdag plaatsvinden.

Bewegen is goed voor iedereen, maar voor sommigen is de drempel om daar mee te beginnen een onoverkomelijke hindernis. Hein wil mensen daarmee helpen. Zijn doel is dan ook om bewegen leuker, laagdrempelig en makkelijker te maken. Voel je je niet thuis in een sportschool om welke reden dan ook, Hein biedt het alternatief! Verwacht geen grote toestellen, zware gewichten en kille apparaten…’Goed voor Jou Beweegstudio’ gebruikt zachte materialen en er is een fijne sfeer. De ruimte ademt rust uit en er is bewust niet voor spiegels gekozen. Door de groepen klein te houden, kan Hein precies beoordelen of de oefening goed uitgevoerd wordt of dat er gecorrigeerd moet worden.

Bewegen moet voor iedereen toegankelijk zijn, of je nu fitter wil worden, wil afvallen of met een beperking kampt, bij Hein train je in groepen van maximaal 10 mensen.

‘Goed voor Jou Beweegstudio’ is 6 dagen per week open en er wordt gewerkt op afspraak in kleine groepen en individueel.

Slogan: “Iedereen kan bewegen”

Geïnteresseerd in wat ‘Goed voor Jou Beweegstudio’ voor jou kan betekenen? Neem dan een kijkje op de website of maak een afspraak.

www.goedvoorjoubeweegstudio.nl

Email; info@goedvoorjoubeweegstudio.nl

Nieuwstraat 20A

0031 6 27364656

Icoontjes Instagram, Tiktok en Facebook.