Wandeltocht Senioren Budel 

BUDEL – Op dinsdag 31 januari liepen acht mensen van Senioren Budel de Tongelreeproute. Anne maakte dit verslag: “De lucht is grijs, het miezerde en de wind is koud. Begrijpelijk dat personen met dit weer liever warm en knus binnen zitten. Als Annie niet ziek was en Miet niet geblesseerd door een valpartij afgelopen donderdag, dan waren deze twee dames wel mee gaan wandelen, toch? Met 8 personen vertrokken we naar de Tongelreeproute. In het begin was de wandelroute goed begaanbaar, maar toen kwam het modderige deel. Heel voorzichtig lopen en opletten dat geen van ons een uitglijder maakt. Ondanks dat de zon er niet door kwam, was de omgeving een plaatje om te zien en, geloof het of niet, wij hadden plezier. Bij de visvijvers in Valkenswaard hebben we een korte stop. Daar zijn we in een schuilhut gaan zitten en Greet ritselde in een grote zak snoep en vertelt dat zij donderdag jarig is. Daarom trakteert zij ons op een Trixje. Geeft de mens meer energie om verder te gaan. Greet gefeliciteerd en vele gezonde jaren toegewenst.

Tegen het einde van de wandeling lopen we weer op de harde weg en achter mij hoor ik stampende voeten. Dat is natuurlijk om onze schoenen van modder te ontdoen voordat wij in de auto’s van Jac en Wiel instappen. Op naar onze Café-zaal de Wielerbaan voor een warm drankje en na te praten. Hopelijk hebben we de mooie nieuwe vloer van het café niet vies gemaakt.  Dit was het dan weer. Leden van de seniorenclub, ben je goed ter been en wil je de sfeer van de huidige wandelclub ervaren, kom dan volgende keer achter de Borgh. Maak kennis met ons en wandel mee. Ik denk maar zo…… rikken kan je elke week, maar wandelen met Jac slechts 2x in de maand tussen september-mei.”