De lente komt eraan! De VVV is er klaar voor

MAARHEEZE – Open Bedrijven Dag, de naam zegt het al: een dag waarop bedrijven hun deuren openen. En dat doen ze niet zomaar. Nee, je krijgt een écht kijkje achter de schermen. Want, wat maakt dat grote metaalbedrijf op het industrieterrein nou eigenlijk? Of hoe produceert de slagerij op de hoek nu hun vlees? Daar kom je allemaal achter op zaterdag 25 maart tussen 10.00 uur en 16.00 uur.

Wie, wat, waar
Dit jaar zijn het bedrijven in regio’s de Kempen & de Peel die jou van harte welkom heten. Dat zijn maar liefst 124 verschillende plekken waar jij langs mag komen. Zij bevinden zich ook allemaal in verschillende branches, van de zorg tot en met horeca en recreatie. Het aanbod is mega divers!

Jij bent er toch zeker ook bij? De Open Bedrijven Dag is namelijk super interessant wanneer…

  • Je nog een studiekeuze moet maken;
  • Je benieuwd bent waar jij na je schoolcarrière terecht kunt komen;
  • Je overweegt om een carrièreswitch te maken;
  • Je gewoon nieuwsgierig bent naar waar jouw vriend, vriendin, geliefde of familielid elke dag aan het werk gaat.

Langskomen? Echt wel!
Eén ding is zeker: de Open Bedrijven Dag wil je niet missen. Er zijn allerlei toffe activiteiten georganiseerd door deelnemers die jij zeker mee wil maken. Timmer bijvoorbeeld je eigen fotolijstje, ga langs bij de PoppenDokter of test wat alcohol met je reactievermogen doet. Benieuwd wat bedrijven nog meer in petto hebben? Ga dan naar openbedrijvendag.nl.