Houd de gemeente Heeze-Leende schoon!

HEEZE-LEENDE – Op zaterdag 18 maart is het de Landelijke opschoondag. Met zijn allen steken we de handen uit de mouwen, we maken straten, parken, pleintje en beekjes schoon. Gemeente Heeze-Leende organiseert een mega AFVAL-race. Verzamel vrienden, familie, buren en/of collega’s bij elkaar en doe ook mee!

Tijdens de afvalrace op zaterdag 18 maart ga je alleen of samen met een groepje op pad om samen zoveel mogelijk afval te verzamelen. Om 15:30 uur wordt iedereen terug verwacht (met zoveel mogelijk gevulde zakken met afval) bij het eindpunt (Tapperij De Zwaan Kapelstraat 23 Heeze) en dan bekijken we wie de grote winnaar is!

Meld je aan, individueel of met een groepje, via duurzaamvooruit@heeze-leende.nl. Geef in de mail aan uit hoeveel personen je groepje bestaat, en geef je groepje een naam. Op zaterdag 18 maart reiken we tussen 13.00 en 13.30 uur de benodigde materialen (zoals hesjes, grijpers en vuilniszakken) uit bij Tapperij De Zwaan. Om 15:30 uur word je weer terugverwacht. We starten dan met de grote afvalrace! Je maakt kans op een mooie prijs, daarnaast ontvangt elke deelnemer een leuke attentie. Bovendien ziet de gemeente er natuurlijk weer pico-bello uit! Ga voor meer informatie naar www.heeze-leende.nl/afvalrace