Latijns-Amerikaanse tonen met Tigre blanco  

VALKENSWAARD –  Tigre Blanco presenteert nieuw geluid in hun theatervoorstelling ‘Radio Blanco’. De Latijns-Amerikaanse tonen zijn op vrijdag 24 maart te beluisteren in Theater De Hofnar. 

Net zoals de witte tijger een zeldzame verschijning is in de natuur, wijkt het geluid van Tigre Blanco af van het muzikale landschap in de Lage Landen. Cajon, bas, gitaar en de mix van de jazzy vocalen van miss Kitty Kat met de rauwe stem van frontman Quintijn Lohman, zorgen voor een niet te categoriseren mix van blues, rock en soul. 

Radio Blanco
Een oude buizen radio, van de firma Radio Bell uit de jaren ’30, lag jaren lang te verstoffen in een oud theater en is door Tigre Blanco nieuw leven ingeblazen. Een nieuwe stekker en wat liefde, en de radio kwam na jarenlange stilte weer krakend tot leven. Het maakt niet uit aan welke knoppen je draait, steeds hoor je hetzelfde programma met die ene stem en hij wil maar een ding, je ziel!

Info & kaarten  
Voor meer informatie of voor het bestellen van kaarten kun je een kijkje nemen op www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is geopend op ma, di en do van 13.00 tot 17.00 uur (0031 40-2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.