Netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden

WEERT  – De arbeidsmarkt is dynamischer dan ooit. Volgens de arbeidsmarktcijfers van het CBS waren er eind vorig jaar 121 vacatures op elke 100 werklozen. En de krapte op de arbeidsmarkt is nog steeds niet voorbij. Dat is gunstig voor jou. Want jij bent aan zet! Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: Organisaties willen steeds meer een persoon achter de sollicitatie zien. Waarin onderscheid jij je dan van andere sollicitanten? Wil jij alles weten over de trends op het gebied van solliciteren? Kom dan naar de Walk & Talk netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden bij Bibliocenter Weert op 20 maart om 9.30 uur. Deelnemen is gratis en aanmelden kan via www.bibliocenter.nl/werkzoekenden.

Laat je bijpraten door Jannine van der Naald van Talent-en-werk over de laatste sollicitatietrends. Weten welk werk je wilt en jezelf goed presenteren blijft belangrijk. Of je nu solliciteert vanuit een uitkeringssituatie of omdat je werk hebt en op zoek bent naar ander werk: met de tips die Jannine van der Naald je geeft in deze workshop, vergroot jij je voorsprong naar een nieuwe baan.

Walk & Talk zijn dé netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden. De bijeenkomsten geven je nieuwe ideeën en energie voor je zoektocht. Kortom; ontmoet, netwerk en deel kennis en ervaring met een goede kop koffie erbij. Je krijgt support en je wordt aangemoedigd om nieuwe dingen te proberen in je zoektocht naar werk. De netwerkbijeenkomsten vinden elke derde maandag van de maand plaats bij Bibliocenter Weert en hebben elke keer een ander thema.