Open dag LuuXX Budel 

BUDEL – Op zaterdag 18 maart gaan de deuren open voor iedereen die geïnteresseerd is in de mensen van en hun creatieve werkzaamheden bij LuuXX Budel aan de Dr. Anton Mathijsenstraat 32 in Budel. Vanaf 10.00 uur ben je welkom op de open dag die duurt tot 15.00 uur. De koffie en cake staat klaar, maar nog meer de bijzondere Budelnaren die niet kunnen wachten om te vertellen over het leuke werk wat ze doen en de bijzondere kunstwerken die ze maken. Ze leiden je met passie en trots door ‘hun gebouw’ en de mooie achtertuin. Een unieke kennismaking met het karakteristieke pand, de mensen en hun creatieve werk. Hoe mooi is dat. 

LuuXX Budel is een werkplaats, een kunstatelier en een ontmoetingscentrum annex eetpunt van Lunet voor bijzondere mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in Budel en omstreken.