Schrijversbezoek Annejet van der Zijl in Sterksel

STERKSEL – Annejet van der Zijl is momenteel een van de bekendste en meest gelezen schrijvers van ons land. In 1998 begon ze met schrijven en tot dusver verschenen zeven non-fictieboeken en één fictieboek van haar hand, die allen bestsellers werden. Voor haar totale oeuvre ontving ze onder andere de Gouden Ganzenveer en de Amsterdamse Prijs voor de Kunst. Op uitnodiging van Vrienden van de Bieb Heeze-Leende en Bibliotheek Dommeldal komt Van der Zijl op zondag 19 maart, tijdens de Boekenweek, naar Dorpshuis Valentijn in Sterksel, vanaf 14.00 tot 16.00 uur. Zij wordt geïnterviewd en vertelt over haar werk, onder andere over liefdesgeschiedenis Sonny Boy (2004), het campagneboek van Nederland Leest dit najaar. In 2023 viert Annejet haar 25-jarig jubileum als schrijfster. Deze zondagmiddag is een unieke kans om nader kennis te maken met haar! Het bezoek is op zondag 19 maart om 14.00 uur in Dorpshuis Valentijn (Valentijn 3 in Sterksel). De entree bedraagt € 10,00 per persoon. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via www.bibliotheekdommeldal.nl/activiteiten