Circus Bolalou in Budel 

BUDEL – Hooggeëerd publiek, Circus Bolalou komt naar Budel!  Op het terrein aan de Poelderstraat in Budel worden in het weekend van 24, 25 en 26 maart meerdere voorstellingen gegeven. Geniet van klassiek circus in een modern jasje met acrobatiek in de lucht, een doldwaze clown maar ook spectaculaire balanceer-acts. Circus Bolalou nodigt iedereen uit om een kijkje te nemen bij een van de 1,5 uur durende shows. Neem een kijkje in de wereld die zich “circus” noemt.

Het circus wordt gerund door Steffie, een van de weinige vrouwelijke circusdirecteuren in Europa. Speciaal voor u zorgt zij voor ruim 90 minuten circusplezier. Voor en tijdens de show kunt u genieten van heerlijke versnaperingen en tevens zijn er leuke souvenirs verkrijgbaar. Het circus geeft voorstellingen op vrijdag 24 maart om 19.00 uur, zaterdag 25 maart om 15.00 uur en 19.00 uur en op zondag 26 maart om 11.00 uur en om 14.00 uur. Kaarten kan men online reserveren via www.circus-bolalou.nl of 45 minuten voor elke show aan de circuskassa. De voorstellingen om 19.00 uur zijn speciale actievoorstellingen met gereduceerde entreeprijzen. Alle info omtrent kaarten is te vinden op de website: www.circus-bolalou.nl

Win vrijkaartjes 
HAC Weekblad mag 10 x 2 vrijkaartjes weggeven. Wat moet je doen? Stuur voor dinsdag 21 maart 12 uur een mail naar wedstrijd@hacweekblad.eu met de mededeling: ‘Wij willen naar Circus Bolalou’ en wie weet win jij wel vrijkaartjes voor een van de voorstellingen. Vergeet niet je naam en telefoonnummer te vermelden. Veel succes!