Dramatische start nekt FC Cranendonck uit bij RKMSV

CRANENDONCK – Een dramatische start van deze wedstrijd kwam FC Canendonck niet meer te boven. Al na 20 minuten keek FC Cranendonck tegen een 3-0 achterstand aan.

Het begin van deze uitwedstrijd bij RKMSV in Meijl was dramatisch. Al na 6 minuten keek FC Cranendonck tegen een 1-0 achterstand aan. Een afstandschot van RKMSV kon nog wel geblokt worden, maar de bal viel pardoes bij de RKMSV spits die geheel vrij de bal in de hoek kon plaatsen,1-0. FC Cranendonck was even terneergeslagen en dat werd meteen afgestraft. Enkele minuten later volgde een voorzet vanaf rechts, waar de gehele FC Cranendonck achterhoede de bal miste. De RKMSV voorhoede speler kon met een klein tikje de bal achter de verbouwereerde doelman Rik Feijen plaatsen en de 2-0 was daar. Na 18 minuten was onnodig balverlies op het middenveld debet aan doelpunt nummer 3. Een mooie aanval over links volgde, gevolg door een lage voorzet. Helemaal bij de tweede paal stond een RKMSV speler geheel vrij en kon de bal makkelijk in het doel tikken,3-0.  De gehele eerste helft was RKMSV heer en meester. Ze konden naar hartelust combineren, maar echt aandringen deden ze niet meer. Na de pauze zagen we een ander FC Cranendonck. De werklust kwam weer terug en dat was ook de reden dat RKMSV niet meer zo makkelijk bij het doel van doelman Rik Feijen kon komen. FC Cranendonck kon daardoor de nederlaag beperken al viel er in de allerlaatste minuut toch nog een doelpunt te noteren. Een zeer discutabel gegeven penalty aan RKMSV werd feilloos in het doel geschoten, waardoor de eindstand 4-0 werd. 

Foto Hennie Roosen