Luna’s ijsstadion wordt padel- en trampolinepark 

LOMMEL – Menig onder ons is wel eens naar de schaatsbaan in Lommel getrokken voor een middagje of avondje vol schaatsplezier. Jammer genoeg behoort dit niet meer tot de mogelijkheden want eind februari werd er het laatste rondje geschaatst. Eigenaar Frank Machiels heeft de hal aan de Luikersteenweg verhuurd aan Arenal Club, het bedrijf van ex-Rode Duivel Tom De Sutter. Arenal Club bundelde vorig jaar de krachten met Padelworld, het bedrijf van Marc Coucke. En zo komt het dat de schaatsbaan in Lommel de komende weken omgetoverd zal worden tot een heus padel- en trampolinepark. Er worden zes dubbel velden en één enkel veld aangelegd om padel te spelen en dit wordt aangevuld met een ruim opgezet park waar naar hartelust gesprongen kan worden. De keuze om de ijsbaan te sluiten kwam er als gevolg van de corona pandemie en de energiecrisis. De verbouwingswerken zijn ondertussen van start gegaan en er wordt verwacht dat de nieuwe vestiging van Arenal Club op 1 mei zijn deuren kan openen.