Toneelgroep Schakel uit Maarheeze druk met “Vriendinnen?!” 

MAARHEEZE  – Vol enthousiasme zaten de vijf dames in september rond de tafel met het script dat speciaal voor het gezelschap is geschreven door Joran Custers. Een Vlaamse theatermaker die tekende voor het script en de regie. Wekelijkse repetities volgden, fotoshoots, het schilderen van het decor, een repetitieweekend…dit allemaal met de uitvoeringen in April in het vooruitzicht. Naast de vaste kern zullen ook 5 jongeren hun debuut maken op het podium. De voorstelling “Vriendinnen?!!” neemt je mee op het reünieweekend van 5 jeugdvriendinnen. Een weekend waar hun oude vriendschap op de proef wordt gesteld en iedereen wel een geheim met zich meedraagt.

De uitvoeringen zijn 15 april (20.30 uur), 16 april (15.00 uur) en 19 april (20.30 uur) in De Smeltkroes in Maarheeze.  Tickets zijn verkrijgbaar á 10 euro via: toneelgroepschakel@gmail.com