Wandeltocht Wandelsport OLAT

REGIO – Op zondag 19 maart organiseert Wandelsportvereniging OLAT een wandeltocht vanuit Diessen bij Hilvarenbeek. Onderweg zijn er 3 wagenrusten en 2 caférusten. Dit is afhankelijk van de te wandelen afstand. De verzorging op de wagenrusten is bij de prijs inbegrepen. Die van de caférusten niet. 

De route wordt helemaal uitgepijld en de wandelaars krijgen ook een routebeschrijving mee.

De wandeling gaat zoveel mogelijk over onverharde paden door de omringende natuurgebieden. Diessen ligt aan de Reusel die door dit gebied meandert en we zullen dan ook regelmatig langs haar oevers wandelen. Afhankelijk van de te wandelen afstand komen we verder door natuurontwikkelingsgebied ” ’t Turkaa”, Landgoed De Utrecht, langs percelen met weidevarkens van “Den Elshorst”, over de Mispeleindse en Neterselse Heide met het Goorven en het Flaesven, en we sluiten af met de visvijvers bij de Leemskuilen. De langere afstanden komen ook door het beekdal van de Grote Beerze en over de Landschotse Heide met het Kromven en Wit Hollandven, alsmede D’n Biebult en het Westelbeers Broek.  De 20-30-40 km wandelaars hebben een caférust bij Herberg “In den Bockenreyder”. Je kunt ervan uitgaan dat we een hele mooie wandeldag tegemoet gaan. 

Je kunt inschrijven op het startbureau vanaf 07.30 uur, contant of met pin, of met een voorinschrijving, je krijgt dan ook de tracks toegezonden,  via https://www.olat.nl/actuele-inschrijvingen Op deze website staat ook een uitgebreide voorbeschouwing. De start- en finishlocatie zijn: Partycentrum Hercules, Rijtseweg 1,

Diessen/Hilvarenbeek. Er kan gestart worden vanaf 08.00 uur.