Wegverzakking kruispunt Burg en Pastoor Lemmensstraat

HAMONT-ACHEL – Bij het herstellen van een kleinere wegverzakking op woensdag 15 maart op de Burg werd ontdekt dat er een grote uitspoeling is onder het wegdek. Omdat er momenteel geen zicht is op de exacte grootte van deze verzakking, is de Burg op het kruispunt met de Pastoor Lemmensstraat volledig afgesloten voor doorgaand verkeer. Er is een omleiding voorzien.  Om zicht te krijgen op de grootte van de wegverzakking, dient het wegdek ter hoogte van de verzakking uitgegraven te worden. Pas daarna kan de herstelling van start gaan. Voor het doorgaand verkeer is er momenteel een omleiding voorzien: verkeer komende van Achel/Pelt richting Budel wordt omgeleid via de Achelpoort, Teutenstraat en Dekendolstraat. Verkeer komende van Budel richting Achel/Pelt wordt eveneens omgeleid via de Deken Dolsstraat, Teutenstraat en Achelpoort. Verkeer komende van Budel richting Lozen wordt omgeleid via de Korte Schootstraat en Erkstraat. Opgelet: omwille van de omleiding is het eenrichtingsverkeer in de Achelpoort tijdelijk opgeheven.

Blijf op de hoogte via www.hamont-achel.be