Inwonersonderzoek Cranendonck

CRANENDONCK – Oproep! Doe mee aan het inwonersonderzoek over de toekomst van het Nassau-Dietzterrein. Hierbij plaatsen wij een laatste oproep om deel te nemen aan het inwonersonderzoek over de toekomst van de Nassau-Dietzkazerne. U kunt tot vrijdag 17 maart een vragenlijst aanvragen en tot zondag 19 maart de vragenlijst invullen.

Door het gerenommeerde onderzoeksbureau I&O Research wordt het onderzoek uitgevoerd. Alle inwoners van 16 jaar en ouder kunnen hun mening geven door een vragenlijst in te vullen. U hebt één deelnamebrief ontvangen, maar er is een mogelijkheid om via een unieke code meerdere vragenlijsten – op hetzelfde woonadres – te verkrijgen voor de andere personen van 16+ binnen uw huishouden. 

Online een extra code aanvragen? Stuur een mail naar: helpdesk@ioresearch.nl of bel naar 0800 0191 of stuur een whatsappbericht naar: 0031 6-86826208.

Wilt u een papieren versie van het onderzoek ontvangen? Mail dan naar: helpdesk@ioresearch.nl of bel naar 0800 0191. Indien u de vragenlijst nog niet hebt ingevuld, willen wij u oproepen om dit alsnog te doen. Uw mening doet ertoe! 

De fractie van Elan.