Nieuw boek Mille Vermeulen

PELT – De Peltse auteur Mille Vermeulen is een actieve schrijfster en bracht al diverse creaties uit. Na twee kinderboeken ‘De weg van Mato’ en ‘Zonder Zinny’ bracht Mille nog twee poëziealbums uit: Allemaal bloemen’ en ‘Maanlicht’. Blijkbaar brak nu de tijd aan voor een boek voor de meer jeugdige lezer: ‘Laat je brein bloeien’. 

Door Ben Ieven

Nadat Mille haar bachelor rechtspraktijk behaalde begon haar eigen brein een beetje te ‘verdorren’. Gedurende haar weg naar een betere mentale gezondheid geraakte ze gefascineerd door de werking van de hersenen. Haar grote liefde voor creativiteit zette ze om in tal van oefeningen om met haar brein aan de slag te gaan. Door dit boek hoopt Mille mensen te stimuleren voor een passie geraakt door het brein. Ieders brein is het meest complexe en mysterieuze orgaan van het lichaam. Aangezien je brein een orgaan is, lijkt het alsof je totaal geen vat hebt op wat je denkt en voelt. Dat is ook zo maar er zijn wel een tal van tips en tricks waarmee je dat kan bijsturen. Het boek geeft een inzicht in de werking van onze hersenen en bevat tal van creatieve doe-oefeningen om aan de slag te gaan met een eigen gedachtegang. Het druk hebben is tegenwoordig eerder een statussymbool. Men wordt geacht de perfecte job te hebben, een goed lopend huishouden, een perfect figuur.  Moet je echt alles tegelijkertijd vervullen? Ga het gesprek aan met jezelf. Het boek is geschikt voor iedereen die zijn piekerend brein wil boosten.  Zo van wat hebben hete pepers, zonnecrème en vleesetende planten met het brein te maken? Het boek kost € 17,99 en is te bestellen via Boekscout.nl, Bol.com of via de webshop van Standaard Boekhandel. Het kan ook bij Mille zelf besteld worden: mille.vm@hotmail.com