Pro6 Zwerfvuilprikactie

MAARHEEZE – Op zaterdag 18 maart  gaan de vrijwilligers van Pro6 we voor de 43e keer op pad om zwerfvuil te prikken. Vorige keer, op 11 februari, is in Maarheeze rondom de op- en afritten van de A2 zwerfvuil geprikt. Met 6 personen, waarvan 5 afkomstig van het AZC Budel zijn er 12 volle zakken zwerfvuil verzameld en een laptop! Het is onvoorstelbaar hoeveel troep er keer op keer weer uit de auto gesmeten wordt, terwijl het gewoon mee naar huis genomen kan worden. Zaterdag 18 maart  wordt er overal in het land zwerfvuil verzameld! De afvalopruimers van Pro6 verzamelen om 11.00 uur op het Jan Maasplein in Soerendonk (tegenover de kerk). Van daar uit verspreiden ze zich over Soerendonk en omgeving. Ze komen om 12.30 uur weer bij elkaar bij het startpunt waar al het gevonden materiaal verzameld wordt. Het afval wordt vervolgens afgevoerd naar de milieustraat.

Zie jij ook het belang in van een schone leefomgeving? Heb je ook zin om mee te doen? Je bent van harte welkom! Als je je eigen fluorescerende hesje meebrengt, dan zorgen wij voor de overige spullen: grijpers, afvalzakken, handschoenen etc. Je kunt het nuttige met het aangename verenigen. Dan heb je meteen jouw beweging in de natuur gehad. Je kunt je van te voren aanmelden via info@pro6cranendonck.nl, maar dat is niet verplicht.