Solidariteitsmaaltijd Turkije/Syrië

PELT- Het is intussen alweer een maand geleden dat de aarde ingrijpend gebeefd heeft in Hatay (Turkije/Syrië). Het ruimen van de ingestorte flatgebouwen, het nog steeds bergen van lichamen, verzorgen van gewonden, onderdak geven aan de mensen die zonder huis zijn komen te zitten, het gaat allemaal nog heel veel tijd, geld en werk met zich meebrengen. 

Door Ben Ieven

In samenwerking met het wereldfeest ONDERsteBOVEN wil men daar een steentje aan bijdragen door het organiseren van een afhaalmaaltijd. Nagaveni bewees eerder al een lekker menu te kunnen bereiden. Bezoekers en deelnemers van het Wereldfeest Ondersteboven in Pelt kunnen erover meespreken. Zo is het idee ontstaan om onder de paraplu van Ondersteboven een steunactie op te zetten. Het bestaat uit een Indiaas Menu: Rijst met kip of vegetarisch, salade, groentemix, fruitsalade en dessert. De prijs per maaltijd of per persoon bedraagt € 25,00. De opbrengst van de actie gaat integraal naar de hulpbehoevenden via de contacten ter plaatse. Het afhalen van de maaltijden kan na bestelling op 1 of 2 april tussen 16u en 18u. op Boseind 54 te Pelt. Reserveren van de maaltijd is wel noodzakelijk en kan via WhatsApp, sms of mail 0497-533965 of nagaveni@telenet.be tot 29/03/2023. Betalen kan via het volgende rekeningnummer: BE47 652839709480.