Tal van nieuwigheden bij Immosign+ 

Meerwaarde in vastgoed dankzij persoonlijke service en strategische aanpak 

BOCHOLT / BREE – Elke Neeskens opende in 2017 haar eigen immobiliënkantoor Immosign+. En met succes, want anno 2023 heeft Immosign+ reeds twee kantoren, versterkte Elke haar team met twee ervaren medewerkers en blijft de klantenservice alleen maar groeien. Met een ruim netwerk, zowel nationaal als internationaal, tal van nieuwbouwprojecten en een heel aantal tevreden klanten die terugkijken op een positieve samenwerking mag Elke terecht zeggen dat Immosign+ inderdaad een meerwaarde biedt in de wereld van vastgoed! 

Persoonlijke service 

Wie Elke kent weet dat het een vrouw van aanpakken is. Enthousiasme, expertise en persoonlijke betrokkenheid: dat is waar klanten van Immosign+ op kunnen rekenen. Elke: “Ieder project groot of klein, of het nu gaat over de verhuur of verkoop van een eigendom, wordt met hetzelfde idee aangepakt. We denken gedurende het volledige traject mee met de klanten. De klanten staan centraal, en het belangrijkste is én blijft dat zij tevreden terug kunnen kijken op het traject.” 

Enkel op afspraak 

Om alle klanten zo goed mogelijk te begeleiden wordt er enkel op afspraak gewerkt. “Ik merk dat heel wat mensen onze kantoren in Bree en Bocholt goed weten te vinden, wat heel fijn is natuurlijk.” vertelt Elke, “Maar om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen is het nodig om een afspraak te maken. Zo kunnen we de tijd nemen om alle wensen en ideeën goed in kaart te brengen. Een afspraak maken kan gemakkelijk door even te bellen naar 0032 11 89 870367 of een mail te sturen naar info@immosign-plus.be” 

Hou me op de hoogte 

Een andere tool die Immosign+ met succes al enkele jaren gebruikt is de ‘Hou me op de hoogte’-functie op de website. Wie surft naar www.immosign-plus.be ziet in het keuzemenu bovenaan meteen de opvallende, rode knop staan. Middels een gemakkelijk invulformulier kunt u doorgeven waar u precies naar op zoek bent en wat uw wensen zijn voor uw nieuwe woning. Wanneer er dan een eigendom wordt toegevoegd aan het aanbod dat overeenkomt met uw wensen, krijgt u als allereerste een sneak peak (nog voordat het aanbod via andere online forums en websites gedeeld wordt) en heeft u dus als allereerste de kans om het eigendom te ontdekken. Deze service is gratis en zorgt ervoor dat u geen enkele interessante mogelijkheid mist. 

Nieuw: rentmeesterschap 

Vanaf nu is iedereen bij Immosign+ niet enkel aan het juiste adres voor de (ver)koop en (ver)huur van eigendom, ook voor rentmeesterschap kan men beroep doen op Elke en haar team. “Klopt,” legt Elke uit. “Wie ons inschakelt voor het rentmeesterschap kan erop rekenen dat wij alles regelen: van het innen van de huurgelden tot de reparaties in de huurwoning(en), en van het zoeken van de geschikte huurder(s) tot het administratief beheer. Zo hoeft de eigenaar zelf zich geen zorgen meer te maken over zijn eigendom en zorgen wij dat alles in goede banen geleid wordt. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met de noden van zowel de huurder als verhuurder.” 

Nieuwbouwproject centrum Hamont 

Dat Elke geen uitdaging uit de weg gaat blijkt uit het aantal nieuwbouwprojecten dat Immosign+ in beheer heeft. “Ik ben trots op de mooie projecten die we reeds gerealiseerd hebben en we kijken al uit naar het volgende: in het centrum van Hamont gaan we van start met ‘Project De Kerkwal’. Op de Kerkstraat 20-22 zullen o.a. 11 instapklare appartementen gerealiseerd worden, volledig conform de huidige energienormen (zonnepanelen, warmtepompen, ventilatiesysteem C,…) en uitgerust met een ondergrondse parking. En de locatie is natuurlijk schitterend: pal in het hartje van Hamont!”

Foto’s van project (voor en achterzijde) 

Ontvang als eerste alle info 

De werkzaamheden zijn onlangs van start gegaan maar geïnteresseerden krijgen nu al de mogelijkheid om zich aan te melden. Zo ontvangt u als allereerste meer informatie en prijzen over de appartementen, zelfs voordat het aanbod online wordt gepresenteerd. Dit uiteraard zonder enige verplichting. 

Stuur een mailtje naar info@immosign-plus.be en laat weten dat u graag meer informatie wenst over Project De Kerkwal’. Het team van Immosign+ zal u als allereerste op de hoogte brengen wanneer er meer informatie beschikbaar is. 

Immosign+ blijft vooruitstrevend 

Elke: “Binnenkort gaat Immosign+, als eerste bedrijf in België, gebruik maken van nieuwe computersoftware. Dankzij dit nieuwe systeem wordt onze website nog klantvriendelijker, komt er een uitgebreid talen-menu zodat ook onze anderstalige connecties gemakkelijk gebruik kunnen maken van de website en krijgen we toegang tot het aanbod van alle Europese makelaars die gebruik maken van dit systeem.” 

“Dit biedt veel voordelen voor onze klanten,” legt Elke verder uit, “want niet enkel vergroot dit de mogelijkheden, ook kunnen makelaars bijvoorbeeld eigendommen voor seizoensverhuur kenbaar maken. Wie nog op zoek is naar een leuke vakantiewoning tijdens de zomer- of wintermaanden, kan dan bij Immosign+ terecht voor nog meer aanbod.” 

Contact 

Het kantoor in Bocholt, aan de Dorpsstraat 15, is geopend op maandag van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 18.00 uur, op woensdag van 9.00 uur tot 12.00 uur, op donderdag van 13.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 12.00 uur. Op dinsdag en vrijdag is dit kantoor gesloten, maar kan men uiteraard wel terecht op afspraak in het kantoor te Bree. 

Het hoofdkantoor te Bree (Opitterstraat 30) is maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 18.00 uur en op woensdag en zaterdag van 9.00 uur tot 12.00 uur. 

Immosign+ meerwaarde in vastgoed 

Tel. 0032 89870367 

Website: www.immosign-plus.be 

Mail: info@immosign-plus.be 

Facebook: Immosignplus