DigiBiebLab: Workshop Dash & Dot

BUDEL – Ken jij Dash al? Dash is een supernieuwsgierige robot die je zo kunt instellen dat het doet wat jij wilt. Deze superslimme robot hoort geluiden, reageert op licht en ziet voorwerpen. Het kan dansen, racen en nog veel meer. Kom jij op woensdag 22 maart in Bibliotheek Budel kennismaken met Dash en ga jij samen met hem verschillende uitdagingen aan?

In deze workshop ontdekken kinderen de wereld van programmeren en coderen. Spelenderwijs worden ze betrokken bij thema’s zoals samenwerken, communiceren, problemen oplossen en werken ze aan digitale vaardigheden. Deze workshop is onderdeel van het DigiBiebLab van Bibliotheek De Kempen. Hier valt van alles te leren, doen en ontdekken. Je maakt hier kennis met onder andere een lasersnijder, 3D-printers, robots en een greenscreen. Ga je mee op expeditie in de wereld van 3D en Design, Film en Media, Robotica en Programmeren?

Ben jij op zoek naar een leuke activiteit? Kom dan op woensdag 22 maart van 15.00 tot 16.30 uur naar de Bibliotheek in Budel. De workshop is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. De ruimte is beperkt waardoor er maximaal zes kinderen kunnen deelnemen, reserveer dus tijdig je ticket(s) via www.bibliotheekdekempen.nl voor €5.