Goud voor Nino op Grappling Event

REGIO – Zondag 12 maart was er podiumwinst voor een andere tak van sport bij KoryoSports. De sportgroep Kickboksen/MMA/BJJ wist bij deelname van Nino Westhimer een gouden plak binnen te halen. Bij het event  “Versus Grappling” in Eindhoven, wist Nino 4 partijen in winst om te zetten.

De eerste en tweede partij won Nino op punten door het onder controle houden van de tegenstander in combinatie met takedowns en van daaruit in een dominante positie te komen en te behouden. In de derde partij pakte Nino de winst door een take down waarna hij belandde in een ‘half guard’ positie, van daaruit naar ‘full mount’ ging zo punten scoorde. De tegen stander raakte gefrustreerd en draaiden zijn rug in waardoor hij een opening voor een  back mount positie creëerde. Nino sloeg toe, ging voor de positie naar de rug en sloot een body triangel waardoor de tegenstander onwel werd en de match opgaf.

In de Finale match maakt Nino een take down en vanuit deze positie ging hij meteen voor de back mount en kon de finale afsluiten met een Rear Naked Choke wat hem de eerste plaats opleverde. Uiteindelijk draaide Nino 4 rondes van 4 minuten waarvan 2 matches eindigden op punten en 2 op sub mission. Voor Nino was dit event meer dan succesvol omdat dit zijn eerste deelname is in de Grappling sport.