Mini’s Ledûb Volleybal in Best!

BUDEL – De mini’s van Ledûb Volleybal mochten zondag 12 maart aantreden in het altijd gezellige Best. In deze samenvatting vertellen we graag hoe het sommige teams verging. 

Mini’s 3

De mini’s van VC Ledub team 3 hebben weer een mooi potje volleybal gespeeld op het toernooi in Best. Vandaag speelde het team Lana, Nikki, Feline en Jill opnieuw met veel plezier op niveau 5. Onder het support van Hammie de hamster (mascotte) en vele ouders speelden ze leuke wedstrijden (1-1 + 0-2 + 2-0). Dit gaf een verrassend mooi resultaat van een 1e plaats!

Mini’s 4 

Afgelopen zondag stond het toernooi in Best op het programma. Ondanks dat ze de inzet van Ilse moesten missen, hadden de overgebleven dames (Roos, Noortje, Lucy en Lise) er zin in en dat zag je op het veld! Ze speelden fanatiek en de service en pass liep goed. Er werden dan ook veel punten en sets gewonnen en dit werd telkens enthousiast gevierd. Het eindresultaat? Een leuke middag met een verdiende eerste plaats.

Mini’s 11

Seppe, Mirthe en Jonas speelden deze zondag op niveau 2. Er werd gewonnen, gelijk gespeeld en ook een wedstrijd verloren. Aangevuld met versterkingen van andere teams was het een mooie, sportieve ochtend in Best. Een mooie derde plaats was het resultaat. Met paaseitjes en een mooi vaantje naar huis, wat wil je nog meer?