’t Verfspoor brengt kleur in je interieur! 

PELT – ’t Verfspoor is een familiebedrijf met aan het roer Stefan Nijssen. Hij wordt bijgestaan door zijn broer Davy en zijn zoon Sander. Dankzij de professionele kennis van zaken, een breed assortiment aan merken en vakkundig kleuradvies aan huis is ’t Verfspoor uw ideale partner. Zowel particulieren als professionals kunnen er rekenen op een persoonlijke service en producten van kwaliteit. 

Als exclusief verkooppunt van Trimetal, Sikkens, Rewah, Peintagone en EinzA verf is ’t Verfspoor de ideale partner voor zowel particuliere als professionele schilders. Nieuw zijn de merken Rewah en Woca (parket- en meubelolie). Bovendien is ook de Top acryl Plus van het eigen huismerk (nieuwe formule) opnieuw toegevoegd aan het aanbod. Met vier mengmachines zijn de kleurmogelijkheden eindeloos. 

In ’t Verfspoor kunt u eveneens terecht voor behang, vliesbehang en glasvezelbehang en verder is er een ruime keuze aan laminaat- en vinylvloeren. Nieuw in dit assortiment zijn de merken Invictus en Mortex. Invictus biedt luxe click vinyl vloeren die niet enkel onderhoudsvriendelijk maar ook kind- en huisdier vriendelijk zijn.  En dankzij de toevoeging van de Mortex bekleding “beton cire” aan het aanbod kan er ook gekozen worden voor de betonlook. Mortex kan toegepast worden op vloeren, muren, meubilair, douches, zwembaden en kan worden aangepast aan alle soorten technische beperkingen. Kleuren, tinten, vormen, texturen, effecten,… Alles is mogelijk. Het team van ’t Verfspoor informeert je graag over de verschillende keuzes! 

Uiteraard heeft ’t Verfspoor ook alle benodigdheden in huis om een verfklus succesvol af te ronden. Voor de afwerking is er een groot aanbod aan onderhouds- en houtbeschermingsproducten zodat u een lange tijd kan genieten van een topkwaliteit. Bovendien zijn er ook altrexladders en stellingen verkrijgbaar, zodat u uw klus nog gemakkelijker kan uitvoeren. 

Recent werd er nog een afdeling toegevoegd in de winkel, want vanaf nu kan iedereen er ook terecht voor gordijnen op maat. Gordijnen in de ruimste zin van het woord! Denk aan glasgordijnen, overgordijnen, rolgordijnen, houten lamellen,… ’t Verfspoor heeft een ruime keuze aan stoffen in huis en maakt alles volledig op maat. 

Weet u zelf niet meteen welke richting u uit wil met uw interieur? Geen probleem, want het team van ’t Verfspoor helpt u hier graag mee. Er wordt rekening gehouden met o.a. de smaak van de klant, de stijl van uw woning of kantoorgebouw, lichtinval, actuele trends,… Of het nu een klus is binnen- of buitenshuis, bij ’t Verfspoor hebben ze gegarandeerd alles in huis om het karwei tot een goed einde te brengen. 

Deze verfspeciaalzaak is gelegen aan de Fabrieksstraat 104 B in Pelt. Voor meer informatie kijk op www.verfspoor.be of bel naar 0032 11 524247. Mailen kan naar info@verfspoor.be. 

Archieffoto